Supriz bir hamilelik ile bende kilolu hamile kaldım cuma günü nasipse doğum yapacağım 39 haftalık iken hamileigimi ilk öğrendiğimde 115dim sonra 106 kadar düştüm ve şuan 38+3 toplam 116 kiloyum benim ilk gebeliğim gelişim geriliği yüzünden erken doğum oldu 70 ile hamile kalıp 90 ile doğuma gittim oğlum hiç kilo almadı kızımda aynı sorunları yaşadım ama beslenme konusunu çok dikkat edip bebeğe kilo aldıracak şeyler yedim asitli abur cubur tatlı çıkardım sadece canım çok istediği zaman hafta bir kere yedim ve yürüyüş yaptım şuan 116 kiloyum ve aşırı zorlanıyorum kilo konusunda benim tavsiyem bebeğe kilo aldıracak şeyler yemen abur cubur vesayre tatlı bebeğe bı faydası yok oğlumda boş kilo aldım ve sonrasında süt olsun vesayre yedim durdum veremedim dahada ipin ucu kaçtı derken kızıma hamile olduğumu öğrendim ne şekerim ne tansiyonum hiç bir şeyim olmadı şükür genetik varsa şeker vesayre o sorunlu doğum yapayım bilinçli şekilde beslenip kizimada kendimefe fayda sağlamak et balık mümkün olduğu kadar çok tüket ekmek hamur işi çıkar ye ama ödül niyetine ben o şekilde ilerledim