Ay sonunda benim de yazmam nasip oldu ne zaman doğum diye diye kendimi yemiştim 😂
9 ocakta doğum gözüküyordu ama bir şey olmadığı için sabah doktora gittim hiçbir şey yokken saat 15.20 de doktora girmeyi beklerken birden sancılarım başladı dogumhaneye yönlendirildim çatıya alınıp 1 cm açılmam olduğunu nstye bağlanıp sancılarıma bakıldı düzensiz çıktığı için ister anne otelinde ister eve gidip beklememi söylediler hurma ve hafif yiyecekler yememi söyledi ebe eve geldim ananas hurma aldım yedim hep otur kalk yürüyüşler yapıp sıcak duş aldım ve nişanım geldi gece 4 gibi sancılarım başladı 4.30 da hastanede doğumhanedeydim sancılarım düzenli olmaya başladı 3 cm oldu 5 te hic yatmadım nst hariç hep gezindim pilates topuyla hareketler yaptım otur kalk yaptım sancılarım çıkıyordu ama açılma ilerlemiyordu ebelerimden biri çok ilgiliydi o çok yardım etti öğlen 5 cm olmuştu ama çok yavaş gidiyordu acilmam suyumun gelmesini beklememi söylediler suyum gelmeyince ebem suyumu patlati ve artık sancılar sıklaşmaya başladı ıkınma isteği daha çok artı sancı geldikçe yere çömelip ıkındım hep akşam 7 gibi açılmam 9 cm oldu ve artık doğum basladı saat 19.11 de kızımı kucağıma aldım çektiğim bütün ağrı sancıya degmisti söylemem o ki evet sancılar ağrılar zorluyor ama kucağına alinca o kadar rahatlayıp mutlu oluyor ki insan iyi ki dogurmusum diyorsunuz Allah herkese su gibi doğum nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah 🥰🥰