biizaaa Kızlar 15+4 oldu bebeğim çok şükür ama mide bulantım bitmedi dünden beri çok olunca bugün hastaneye gittim serum verdiler ve beni ateş basıyor, ölçtükleri zaman hiçbir şey yok ama içim yanıyor soğuk yerlerde oturuyorum, var mı acaba benim gibi olan
2cocuk2kopek biizaaa ben hormonların değişmesi yüzünden canım o ateş basması bende aynıyım soğuk daha iyi geliyor
betul_ferhullah_ozer biizaaa hormonlar yüzünden ve hızlı kilo alıyorsanız ondandır ilk hamileliğim de bende de çok sicakk basardı 68 kiloyla başladım 102 kilo ile doğum yaptım ikinci hamileliğim ne zmn kilo alsam sıcak basıyor o yüzden yediğinize içtiğinize dikkat edin vücudunuza ve bebeğinize yararlı olan şeyler yiyin
Sjsjgshsjsjsj biizaaa bende 13 haftaya gireceğim, aynı şeyler ve yoruldumm artık 😓etrafımda hamile olan arkadaşlarım var ne bulantı kaldı ne başka birşey. 6. Haftada başladı hala yemek nedir bilmiyorum sadece kuru ekmek. Ateşte basıyor sabaha kadar yastığın soğuk tarafını arayıp duruyorum ayaklarımı duvara yapıştırıyorum 🤦🏻♀️ Şaştım vallahi ne zaman bitecek diye. Bebeklerimiz iyi ve sağlıklı olsn herşeye katlanırız, artık biraz rahatlasak ama🥲
biizaaa 2cocuk2kopek ay vallahi çok yoruldum çevremdeki herkes haliyle sıcak istiyor ben buz gibi su içmek istiyorum buz gibi odada uyumak istiyorum ve daha 3.5 aylık yani karnım iyice büyükçe ne yapacağım acaba
biizaaa betul_ferhullah_ozer ay bu yeme içme konusundan da çok yoruldum daha dün akşam kendime söz verdim az öz yiyim diye ama bugün sabah sadece çorba içtim onu da geri Çıkarttım ve akşama kadar hiçbir şey yiyemedim serum yedim serumdan sonra 4 adet gözleme yedim ve şu an kıvranıyorum
betul_ferhullah_ozer biizaaa hamur işlerinden uzak durun hem ateş yapar hemde tansiyon sıkıntısı olur yiyin ama az yiyin az ve sık beslenmeye çalışın
biizaaa Sjsjgshsjsjsj Allah yardımcınız olsun ben de dün benimle aynı hafta da olan biriyle görüştüm o dipçik gibi hiçbir şeyi yok ben sanki 30 haftalık hamile gibi yürüyemiorım bile 😂😂 bulantı desem bulantıyla beraber kafamı ateş basıyor bazı hamilelikler böyle geçiyor maalesef dediğiniz gibi bebeğimiz sağlıklı olsun o bize yeter