Neva_aydn yasen1 evet dün gittim 16mm olmuştu bugün yine gittim 18mm olmuş yarın sabah yine gidicem iğneyi vurucaz inşallah 🤲
yasen1 Neva_aydn maşalllah canım yarın kecı boynuzu yesin hatta bugünden başlasın eşim iğne ile beraber doktor da der 3 gün ilişki olsun yüz üstü de yatmayı lhmal etme allahım ramazan başlangıcında o haberı senden almak istiyorum 🙏🙏🏻
yasen1 Neva_aydn ilişkiden sonra yüz üstü de yat bacakları da dikersin 10 dk öyle 10 dk böyle ama yüz üstü yat mutlaka
Neva_aydn yasen1 O zaman ilk önce sırt üstü bacaklar havaya sonra yüz üstü uzanayim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah 🤲
Neva_aydn yasen1 benimki değil keçi boynuzu hiç bir pekmezi tuketmez hemen midesini bulandırıyor inşallah canım inşallah senden de alırız o güzel haberi 🤲
Neva_aydn Kız iğne piyasada yok ama kurban olduğum Allah çok şükür buldum uzaktaydı ama buldum şimdi gidiyorum vurucam
yasen1 Neva_aydn hayırdır canım benım bayadır işleroö vardı giremedim benımde gögüslerımde hiç ağrı yok ya nedir bu bilmem 6 gün var
Neva_aydn yasen1 İğneyi kullandım göbekten vuruldum ama çatlamadi maalesef doktorum tüp bebek merkezine başvurmam gerektiğini söyledi