yasen1 Çıktım canım bi tane 13mm olmuş daha var ama büyüyecek gibi durmuyor dedi Salı veya çarşamba kontrol
Neva_aydn yasen1 Allah’tan ümidini kesme büyüyecek inşallah sabır sen yinede gün aşırı ilişki yap inşallah hiç beklemediğin anda ogreniceksin
yasen1 Neva_aydn geçen aya göre bugün erken gittim zaten yarın veya diğer gün 16 mm olur diye düşünüyorum Salı değil çarşamba gidicem artık
Neva_aydn yasen1 inşallah canım inşallah sende güzel hayırlı haberlerle gel inşallah 🤲 Bişi sorcam klomen uyku yapıyor mu ben bu ilacı her ay kullandığımda uykum çok geliyor bırakıyorum geçiyor
yasen1 Neva_aydn Bendede bazen aşırı bi olmadık saate uykum geliyor bi gidiyor ama dediğin gibi uyku yapabilir erken kalkıyorum oğlandan dolayı kreşe git gel o a yoruyorum 😂
nur-ay busraoz97 bacım ben letrozol kullandm bu ikinci ayımdı cok sükür iğneye gerek kalmadan az önce test yaptm var elhamdülillah rabbim sanada nasip etsn yumurtlama günlerini degerlendr birde çatlaması icin avıkqdo ve havuc ye bolbol
Neva_aydn yasen1 hiç zannetmiyorum uyuycagimi yaa ama inşallah sağlıklı bir gebelik olsun başka bişi istemiyorum benim akıntılarım başladı hafiften kaşık ağrısı da oluyor sağ tarafta
Neva_aydn yasen1 hmm olur yaa ümitsizlige kapılma hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenenlerde oluyor sıkıntı yapma belki buda böyle olur Allah’tan ümit kesilmez sen duanı et bekle
yasen1 Neva_aydn öyle canım rabbim verdi çok şükür Allah hiç olmayana en kısa zamanda nasip etsin hayırlısı herşeyin allahtan senın yarın kontrol saat kaçta benım 2 buçuk