Sevvalkanatt0 Kızlar bebeğim 3 aylık gece 12 de yatıp sabah 10 da kalıyor geceleri 5 er dk 2 kez anca emiyor çok derin uyuyor sabah uyanıncada gülerek uyanıyor okadar acıkmaya normalmi bukadar saat emmeden uyuması.
Balbebek012 Sevvalkanatt0 sizin uyandırıp emzirmeniz lazım 10 saat az değil en az dört kez emmesi lazım o bebeğin
gezentianne Sevvalkanatt0 5 er dakikadan 2 kez emiyorsa 5 saate yakın kesintisiz uyuyordur.Sadece şükredin🤣🤣 Biz de oglumu 3 aylıkken uyandıramıyorduk 5-6 saat kesintisiz uyuyordu doktor kaldırmayın artık sarılık olmaz demişti.Suan 5 yasında hala uykusu güzeldir🧿🧿
Melek3675 Sevvalkanatt0 benim bebeğimde 5 aylık mama içip yatıyor 12 gibi sabah 9-9.30 gibi uyanıyor acaba bu normal mi😂
Aylaa123 Sevvalkanatt0 3 aylık bebek 4 5 saatte bir beslenir ama zaten 5 dkkada olsa emiyodur artık ilk zamanlardaki gibi uzun uzun emmesi beklenmez . Beslenme kadar gece uykusuda önemli uyandırmayın . Bebeğim 45 günlüktrn sonra doktor bebek ne zaman emmek için uyanırsa o zaman besleyin siz uyandırmayın büyüme hormonu salgılansın demişti suan 2.5 aylık o uyanınca besliyorum sadece
Satisati Balbebek012 uyandirmasina gerek yok o aydaki bir bebeği o aydaki bebek acıkınca kendisi uyanır iki saatte bjr beslenme ilk 2 ay için geçerlidir hatta ilk 45 gün
Sevvalkanatt0 Aylaa123 Bende aynı şekilde kendisi uyanınca emziriyorum gece biraz daha uzun emse keşke
e_blue_sky_a Sevvalkanatt0 12de uyuyup saat sadece 1kez gece emip sabaha kadar da uyıyabilir bu normal 3aydan sonra
Tazegelin12 Sevvalkanatt0 Gece uykusunu bölmenize gerek yok zaten acıksa uyanır artık sarılık falan olacak evreyı geçmiş ne güzel ki uykucu oğlumda öyleydı şuan 5 yaşında hala uykuyu seven bi çocuk kızımda tam tersi çık sesıne uyanır bebekkende sürekli uyanıp aglıyodu gece
gezentianne Tazegelin12 Ayy benm de 5 yaş oglm var zordu hareketliydi falan ama güzel uyurdu hala da uykusu iyidir gece tuvalete bile kalkmaz.Kızıma hamileyim inşallah abisi gibi olur uykusu diyordum sizin yorumla yıkıldım🤣🤣
Melikekrky Sevvalkanatt0 2 ay 12 günlük bebegım gece 2 veya 3 saate bir emmeye uyanıyor sız nasıl yapıyorsunuz uyku rutınlerını anlatabılır mısınız 12 ye kadar uyutmuyor musunuz akşam