Meltemanneolsun helloandhello benim de ilk gebeligim eşya almaya başlamadım henüz küçük daha 11+3 iyi oluyor ama sonuçta ihtiyacım olacak şeyler öğreniyoruz biz de 😊 araştırdım da emzik tutmayan biberon tutmayan bebeklere kullanılıyormuş lazım olabilir
Almira_ helloandhello gümüş kapak kesinlikle alın. Krem.vs gerek yok. Anne sütünü şurup gümüş kapağı takın. Ölçülü vitamin kaşığı aldım ben şırınga gibi olan. İlaç vs vermem gerekir diye. Kasık almadım.
gamzetahsin Ya kızlar ben gümüş kapak almadım ama phılıps avent gogus kalkanı aldım ıkısı farklı sey mi oluyor alsam mı gümüş kapak
helloandhello gamzetahsin plastik gibi olanlardan mı aldınız gümüş olanlarla farklı oluyor herhalde sılvernurse diye marka var 999 ayar gümüş kaplamaymış
gamzetahsin helloandhello evet plastik olanlarından aldım ama bilemedim sımdı gümüş kapak da alayım ne olur ne olmaz
helloandhello Tutaste_ bence süt pompası var ama kaşıktı şuydu buydu almadım açıkçası bilemiyorum ne alacağımı şaşırdım 😀😀🤭
helloandhello Minnaksever bilmiyorum bende ınstgramda gördüm bir ınfluencer almış merak ettim araştırdım şırınga gibi birşey vazgeçtim almaktan çok fazla şey var alacak olursan 😌
helloandhello gamzetahsin bir bekleyin bakalım belki gerek kalmaz eğer lazım olursa alırsınız bence 🥰