Sena8 Kızlar 23 günde Bi regl oluyorum. Yumurtlama reglden 10. Gün oldu. 17 aralık regl tarihim yumurtlama günüm 26 aralık. Şimdi kaç haftalık hamileyim. Ne zaman kese gözükür? Doktora ne zaman gitmeliyim
yeni_anne2 Sena8 kann verdiniz mi sonuç ne çıktı kaçla öğrendiniz hamile olduğunuzu 2 gün arayla takip ettiniz mi yükseldi mi değer diye
Ayshababy Sena8 tam 4 haftalıksın canım 6 haftalık git keseyi gorursun vajinal ultrasonan kalbinide duyabilirsin geç döllenme degilse
Sena8 yeni_anne2 kan falan vermedim. Regl den önce öğrendim normal kaset testte çok belirgin çıktı. Reglm de geçti 1 hafta oldu
Minnakpopus Sena8 kan vermeden nasıl emin olabiliyorsunuz. En doğru sonucu kan verir. Ki sağlıklı gebelikmi diye arkadaşın dediği gibide iki güne bi kan vermelisin
yeni_anne2 Sena8 sabah sağlık ocağına gidip gebelik için kan vermek istediğinizi belirttin en sağlıklısı bu olacaktır
Minnakpopus Sena8 iki güne bir değeriniz en az iki katı artıyor olmalı. Aynı yerde ve aynı saatte kan vermeye özen gösterin