Patito__ Selam arkadaslar Basina boyle bisey gelen varmi 07.01: 7+4 10.01: 7+4 acil servis vajjnal 14.01: 7+6 Kalp atıyor
Edadaada Patito__ crl ölçüsü değişiyor mu peki bazen haftası cihazdan cihaza bebekten bebeğe fark edermiş ileri geri oynarmış doktor öyle dedi ama benim crl büyüyo 3 gün geriden geliyo sadece ölçüm kaynaklı olabilir normal dedi
leylaaras Bende de 10.01 de 6+0 14.01 de 6+1 Benim de kalp atıyor. Ama gelişim mi durdu diye korkuyorum
Patito__ leylaaras halla halla bu nasil ilginc birsey bende ayni durumdayim Dr ne dedi bu durum icin? Gelisimi dursa kalbide durmazmiydi yani hic duymadigim bir durum bu
Patito__ Edadaada baatan beri geriden gelmesi normal zaten uc gunde buyuk bir rakam değil Bnm crlerde ayni bir haftada iki mm buymus misal Bakalm pazrtesi kendi druma gitcem ama sanirim olumsuz bir durum vr gelişme sorunu
leylaaras Patito__ 2 günde kanamam oldu. Doktora gittim. %80 düşücek dedi. Progestan kullanıyorum ama kanamam devam ediyor maalesef. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıklı bir gebelik değildi demek ki
Patito__ leylaaras cok buyuk gecmis olsun Evet gelisim geriliği sagliksiz bebek anlamina geliyormus Rabbim insaallah tez vakitte tekrr nasip etsin Allahim sabir versin.