Eldgrn Abab Hayırlı olsun gebelik var. İki günde bir mutlaka kan takibi yapın. İki günde bir en az %60 artıyorsa ultrason sürecine kadar bu sağlıklı bir gebelik olarak ele alınır. Bende 5.67 ile öğrenmiştim. Değer kişiden kişiye değişir kimi normal kimi yüksek gibi düşük öğrenebilir önemli olan bu değeri düzenli artış göstermesi
Gulcee9 Abab benimde ilk gebeligimde reglime 4 gün kalmışti beta 20 cikti. 2 gun sonra agri oldu ve lekelenmem oldu. Yerlesme kanamasiymis beta verdim duzenli artis varmis. 2 gunde bir beta takip ettim. Sonra kese gorundu.
Gizem1504 Abab bnmde ara ara ağrım var ama lekelenme yok takipte kalın desiğim gibi yoksa bir kadın doğuma görünün
Abab Minnos12 geçmedi daha 2 gün var acile gittim migde bulantısı istifra için test verdim 21.3 çıktı
Abab Zeynepkab lekelenme sadece dün oldu tırnak üstü kadar cuma günü doktora gitsem ultrason da belli olır mu bide kasıklarım agrıyor adet olacak gibi
Melismetin Abab Abab evet çok normal bende 5 haftalığım geçen hafta inanılmaz kaşık ağrım vardı regl ağrısı gibi bu hafta geçti bu hafta da sırt ağrılarım başladı
Reyhan07 Benimde ilk beta 17.2 çıktı, 2 gün sonra 72, 2 sonra 175, 1 gün sonra 300 çıktı normal mi gidişat
Zeynepkab Abab yok henüz çok küçük beta 2000 lerde olunca kese görünüyor ortalama siz beta artış takibi yapabilirsiniz