--mom- babyiscoming_ Benimde son 45 🥹 henüz doğum şeklini konuşmadık doktorumla şuan için herşey normal görünüyor ☺️ her 2 doğumuda yaşamadığım için hangisi olacağına karar veremiyorum hâlâ
babyiscoming_ --mom- benimde ilk isteğe bağlı sezaryen olacak normal doğum gözümü korkutuyor maalesef ☺️
Namesiz6 33+6 yım.Ben oldum olası suyu çok içerim.Canım ister. Şimdide 3-4 litre içiyorum belki geçiyordur. Gece bile kaç kere su içmeye kalkarım.Aslında bu iyi birşey değil.Uyku arasında kalkıp su içmek sağlıklı değil ama içiyorum🤭
Aynil710 babyiscoming_ canim kacinci haftada sezaryene alinacaksin tarihi sen mi belirledin doltorun mu
Dolunay_dolunay babyiscoming_ 14+4 günde 2 3 bardak anca içebiliyorum mideme bayıntı yapıyor içemiyorum maalesef çok istiyorum içmeyi ama elimde değil
cerengeredeli Asilzedemom 5 sene önce üniversitedeyken kum döküyordum. 2.5 lt iç dedi doktor yetmeyince böbreklerin çok çalışıyor 5 lt iç dedi o zamandan beri 5 ltye yakın içiyorum. Alışkanlık olmuş icmeyince idrar yolu enfeksiyonu tekrarlıyor. Özellikle yaptığım bir şey yoktu mecburiyettendi şimdi işime yarıyor. Mide bulantimdan icemedigimde gece uyanıp baş ucumdaki bardağa saldiriyordum çölde kalmış gibi 😂😂 bağımlı gibiyim
Asilzedemom cerengeredeli ay bende oğlumu emzirirken 4 litre içiyordum ama şimdi bunda bulantım o kadar cokki 1 su bardağı zorla içiyorum 🥺 gecmek bilmiyor bulantım
babyiscoming_ ikibaloglanannesi aynı aynı dk başı wc yolu dışarı çıkamaz oldum her yerde tuvalete girmek sıkıntı😂
Lagertha46 babyiscoming_ ben 38 haftaligim cuma dogumum var ve 4 litreden asagi icemiyorum iceride sanki ejderha var icim yaniyoo