babyiscoming_ Yuuki canım isteyerek değil valla zorla içmeye çalışıyorum kendime hedef koyuyorum her gün tamamlıyorum işte 😅 ama çok şükür maşallah diyim çok faydasını gördüm 8.ay bitecek enfeksiyon kapmadım hiç🧿
49411995 babyiscoming_ ben 15+3 normalde de şu içiyorum ve çok şikayetçiyim bu durumdan aşırı içiyorum gece sürekli WC bıkıyorum uykumun bölünmesinden 4 lt fazladır içtiğim içtiğim çayları maden suyuna eklesek ohoooo 🤣🤣🤣
babyiscoming_ 49411995 bende öyle wcnin müdavimi oldum eşim ebeveyn banyosu olmamasından çok şikayetçi bu yüzden ben ona sıra gelmiyor😂😂
Flowermom0 babyiscoming_ 32 hafyalığım günde 1 lt ancak bu yüzden ne enfeksyonum bitiyor ne ağrılarım
--mom- babyiscoming_ Ayy aynı haftada hatta aynı gündeyiz ☺️ sizinde mi tahmini doğum tarihiniz 28 şubat ?
mervemom24 babyiscoming_ 30+3 üz günde 3 litre içmeye çalışıyorum bazen daha az oluyo bazen daha fazla su matarası aldım kendime onla daha rahat oluyo tavsiye ederim
babyiscoming_ mervemom24 bende cam şişeyle içiyoru. Hedef koyuyorum her gün tamamlamaya çalışıyorum yoksa çok zor. Tabi wc den çıkamaz oldum o ayrı bi mesele😂