Omrclk İngilizce konuştu doktor o heyecanla pek anlayamadım iki bebek yok biri var dedi ama uzaklaşınca bir yolk sac daha gördük bilgili hamileler yorum yapabilirmiş şaşırdım açıkçası
Parinas Omrclk haç haftalıksınız. Bi tane daha var gibi evet. Belki ileriki haftalarda ortaya çıkar. Benim bi gebeliğimde öyle bi bölge vardı kesenin ucuna doğru hematom demişti doktor. Ama dediğiniz gibi bebekte olabilir. Haftanız küçükse sürpriz olur belki
Omrclk Parinas evet 6.5 haftalık yazıyo ultrasonda ama mantıken ilk doktorun demesiyle 4.5 olmam lazım😂
Parinas Omrclk kese boyutu 6,5 hafta ile uyumlu o halde. İlerlden gidiyordur. Ölçtüğü yerle de ilgili olabilir tabi uzunlamasına görünüyor görüntüde
defnevedoruk Omrclk bittiği değil başladığı günden hesaplanır sizde zaten 5 kasım son günüyse 1,5 aylık 6 haftalık falan hamilesiniz zaten
saglikciaanne Omrclk hayırlı olsun o halde :) insallah ikincisinin de kalp atışını duyarsınız biran önce
Mrvsmt2502 defnevedoruk aralıksa da bayağı 6 haftayı geçmiş oluyor ki 😃 anlamadım valla insan nası katıştırır bunu