babygirl02 Kızlar hiç bir yerde gonal f 450 ve çatlatma iğnesini bulamiyorum şaka gibi bir yerde buldum 6 bin dedi ve benim raporum var internetten baktım raporsuz 6 bin zaten nerde bulabilirim yardım edin kızlar
Ceydaaas1 babygirl02 bende tedavi zamanı bulamadım şehrin diğer ucuna gittim resmen çatlatma iğnesi de yoktu en son bir yerde buldum benden para istedi raporum var dedim daha çıkmamış dedi parayı verdim aldım ertesi gün rapor çıkmıştı eczaneye söyledim parami geri aldım
av0kado babygirl02 bulunduğunuz yerdeki eczacılar odasını arayın size yardımcı olacaktır. Ben raporsuz 450 mg 4000 TL’ye almıştım Eylül ayında şuan artmıştır raporlu fiyatı 6000 değildir bence. Eczacılar odasını arayın net öğrenirsiniz.
Parilti007 babygirl02 gonal f çeşitleri var ben geçen yıl4bine almıştım raporsuz 450lik olanı, genelde 900lük yazdılar bulunması daha kolay diye o da 8bin civarıydı yanlış hatırlamıyorsam
Bgmlgn babygirl02 ben 2 tane gonal f 450 ve 1 tane çatlatma ignesini raporlu 2800 e aldım bu ay geçen ay da 2700 tutmuştu.
eliff__ babygirl02 canım sen nerede oturuyorsun genellikle Bu ilaçlar tüp bebek genel merkezi var ya oradaki eczanelerde bulunuyor