Zeyzeyy- Arkadaşlar bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim ya zaman geçtikçe iyice stres oluyorum hiç doğurmayacakmışım gibi hissediyorum var mı aynı durumda olan annişler 🥹
kindacute Zeyzeyy- ben de 39+3’teyim. Şeyi merak ediyorum o zamana gelene kadar yalancı sancılarınız oldu mu yoksa hiçbir belirti olmadan da günü uzayabiliyor mu, tetiklemek için bir şeyler yaptınız mı
Blueeberryy 40 🧐 bende Bende hic Doguramicam gibi hissediyodum ama haftaya yatis var 41 e kadar bekletiyo doktorum
Elis27 Blueeberryy normal doğum için bazı hareketler varmış cnm yapıyor musun belki faydası olur ansızın gelir cnm merak etme illaki gelecek yani
Zeyzeyy- kindacute Plates topunda hareketler cinsel ilişki yürüyüş vs yaptım yapmaya da devam ediyorum 🥲 yalancı sancılarım oluyor hatta bazen diyorum ki kesin doğurucum ama uyuyup uyanınca hepsi gitmiş oluyor 🥹 karın bel ağrısı karında sertleşme devam ediyor
kindacute Zeyzeyy- benim de o şekil şu aralar, ilk yaşadığımda birkaç güne doğururum dedim ama olmadı 😂 iki üç günde bir öyle oluyor, gece de devam ediyor ama sabah geçiyor. Bakalım hayırlısı 🥹
KonuMankeni kindacute Ben de bu şekilde ilk hamileliğimde 38. haftada doğuruyorum sanıp annemi Çağırmıştım. Yalancı sancıymış. 41 + 4’te doğum yaptım🥹🥹😀😀
Elis27 Blueeberryy dene cnm inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın 🙂🙂🙂 insan çok sabırsızlanıyor