2girls1boymom zlemceylan bende bulantidan kilo verenlerdenim 7 kilo verdim yavaş yavaş bulantım azalmaya başladı bundan sonrası için de sağlıklı beslenmek için çabalıcam😊
Baby_B zlemceylan ben kusarak verdim ama canim kilolari :( Günde 5 kere kusuyordum,hiperemezis vardi bende.14.haftaya kadar kustum ben Elimde olmadan
zlemceylan Baby_B o kusma çok kötü benimde 2 günümden biri kusmalı oluyordu sizi hiç düşünemiyorum çok zor olsa gerek ki bundan sonra umarım daha iyi şekilde geçer 🙏🏼❤️
zlemceylan Elmasekeri1 aaa yok öyle düşünmeyin sakın bence 18. Haftaya göre çok çok iyi kilo almışsınız yani bence 🥰
GirlandBoy_Mom zlemceylan çok hareketliyim inan kızçemin peşinde oturmak mümkünmü 😂ama normalde de hareketliyimdir haftada 3 4 kere yürüyüşe çıkıyorum
zlemceylan Esiilaa aynı haftadayız benimde 13 haftalık oldu bugün umarım ama sağlıklı beslenin az az sık sık yiyin öğün saatleri yapın meyve mutlaka olsun öğünlerinizde
miniminibebek zlemceylan 12+4 üz gebeliği öğrendikten sonra hızlıca 3 kğ almıştım iştahım çok açıktı şimdi kilo alımı durdu çok şükür mide bulantısı kusmam olmadı ama iştahım çok kapandı yumurta kefir badem avakado ceviz hiç birini yiyemiyorum canım istemiyor 🥹sürekli salçalı şeyler istiyor
zlemceylan GirlandBoy_Mom aaa doğru sende bir tane daha çocuk vardı biraz daha hareketli oluyorsun o yüzden bu süreçte 🥰
zlemceylan Esma006 aaa maşallah iyi almışsınız ama dikkat edin bence 2. Trimester de çok kilo almamaya çalışın 🥰
Adaklc6 Vallahi mide bulantısı tiksinme gelsin die dört gözle bekliyorum kilo almaya cok müsaitim ki güncel 74 di hamile olduğumu öğrenmeden önce suanda bogazim baya iyi 🥹🥹🥹🥹
zlemceylan Adaklc6 tiksinme olduğu zamanda da gerçekten çok kötü oluyor en azından bu süreçte biraz daha sağlıklı beslenerek aynı kiloda devam etmeyi sağlarsanız daha iyi olur 🥰
Sibelcet 18 haftadayım 1 kilo almışım kilolu hamile kalanlardanım temellim 2. Trimesteri 2 3 kilo ile atlatmak 😂
zlemceylan Sibelcet gayet iyi ama 18. Haftaya kadar 1 kilo almak 🥰 inşallah en az kiloyla geçirirsiniz
zlemceylan Lilipuuut bende şu an aynı kilodayım 13+1 im 1 kilo vermiştim 500 gr tekrar geri almışım doktorum bir sonraki kontrole kadar kilo alma diyor 🥲
Talentedmom zlemceylan millet kilo verir ben kilo alıyorum midem bulanmasına rağmen aşırı acıkıyorum ilk gebeliğimde böyle değildim 10 kiloyla doğuma girmiştim bunda daha fazla alıcam galiba dikkat da ediyorum
zlemceylan Talentedmom az az sık sık beslenmek lazım bende de mide boş olduğu zamanda da mide bulantısı yapıyor elim ayağım boşalıyor gibi oluyor kuruyemiş, meyve saatleri falan dikkat etmek lazım 🥰
zlemceylan 2cocuk2kopek ilk trimesterde 6-7 kg verenleri duydum ya çok şaşırdım o mide bulantıları çok kötü oluyor maalesef ki inşallah en kısa sürede geçer doktor ilaç yazdı mı size ☺️