Iremats Kızımız olacak inşallah, 34 haftalığım. Sürekli kızlar erken doğuyor diyorlar , bu hurafe doğru mu? Kızlarınız kaç haftalık doğdu ☺️
DNZMHMHT Iremats bende tam tersi duymuştum kizlar geç gelir kizlarin düşük riski daha düşük tutunmalsri daha güçlü diye duymuştum. Yani hurafe da olsa ben öyle duydum bu arada ben kızımı 41 hafta 3 gunlukken artık zorla doğurdum yoksa o şartlar uysa heralde orda yaşam alanı kuracakti kendine:)
defnevedoruk Iremats 39da sezaryen olucaktım 38+2de suyum geld ama halam 42de doğurmuş teyzem tam 40da doğurmuş bebekten bebeğe değişiyor
Imasleeper Iremats yalan 🤣 39+1 de aşırı bel ağrımdan ve rahmin bağırsaklara yapışık olmasından sezeryan oldum. Eğer doktor sezeryana almasaydı kızım 42 ye kadar eminim beklerdi. Ablam da 42 de doğurdu, eltilerim de 😂
Mevoo25 Iremats yok valla oğlum 39+5 de geldi kızımda 40 da banada öyle diyolardı hep birde rahim ağzı kısalığım vardı kızımda ona rağmen tam haftasını bekledi 😂😂
Nart aslhnkrts9 küvöze girdi mi bebeğiniz kaç kg doğdu? Bende 33+5hamileyim erken doğum riskim var çok korkuyorum her gecen gün için dua ediyorum
DMLBRK Iremats 40+3 de suni sancılarla zorla çıkarttık 6cm açıklığım olmasına rağmen hanfendi gelmek için çaba sarfetmiyordu kanamam başlamıştı baskı uygulamıyordu sezeryane alındım hahahaha
Bussenz Iremats kızlar erken gelmiypr bence arkadaşlarım hep 40 tan sonra doğurdu ben de 39 oldum ve gelmek istemiyor daha hanımefendi 😃
dhabibe_minik Iremats valla benim kızım gelmedi 40 haftayı geçti dr zorla yatış yapıp suni sancı vermişti
Pelnztrk Iremats evet ya bende öyle biliyorum ama 34 haftalıkta erken herhalde bende 30 olucam az kaldı 😂
turkan403 Iremats ilkm 39+5de geldi ikinci erken geldi 37+0 bunda da bakalım 38de alırız dedi doktor ama haftaya da bakarız dedi yine 37haftaya denk geliy🤭😄
aslhnkrts9 Nart 2080 gr doğdu küveze sarılık olduğu için girdi. Stres olabildiğince az yapmaya çalışın ve pozitif düşünün zor süreç biliyorum ama korkmak ve olumsuz düşünmek süreci daha da zora sokuyo inşallah vaktinde sağlıkla gelir bebeğiniz