marryece Öğretmenim. Benim 34. Haftam sömestr tatiline geliyor. 32. hafta calısabilir raporu aldım. 33. Haftayı çalışıp sömestra gircem. Geri döndüğümde direkt izne ayrılsam o iki hafta analık iznime eklenir mi?
Serpoo marryece 35nci haftanz somestra denk geliyo sanırım izin dönüşüde 2 hafta kalıyo yani kısacası çalısr raporu almaz doğum iznine çıkarsanz kaç haftanz kalmıssa o kdr izin hakknz var
marryece Serpoo Serpoo çalışır raporum zaten var sömestrda geçirdiğim 34. 35. haftalar da iznime eklenir mi ? 36. hafta başında direkt ızne ayrılacağım
Tugbaaslansener Bende ögretmenim 34 ve 35. Haftam tatile denk geliyor 36 ve 37. Haftamda rapor alip 37den sonra zorunlu olarak dogum iznine ayrilicam bir aksilik cikmazsa :)
marryece Tugbaaslansener 36. haftada yani ikinci dönemin basladıgı gün izne ayrılmayı düşünüyorum ben çünkü başka bir ilde görev yapıyorum. 1 hafta başka birimden rapor alsam 37 de ayrılsam 5 haftayı da aktarabilir miyim herkes farklı bir şey söylüyor. Sonuçta 34-37 arası fiilen calısmayacagız hocam bir sıkıntı olur mu
Tugbaaslansener Haftaninda dolmasi lazim zorunlu izne ayrilmak icin o yuzden eger rapor almayi dusunuyorsaniz sizde 15 gunluk felan almaniz lazim 37. Hafta dolunca zaten zorunlu olarak izne ayriliyorsunuz ben dogum iznimi hic bolmemek icin rapor alacagim hocam
marryece Tugbaaslansener istediğimiz zaman ayrılabiliyoruz izne. 37 i beklememize gerek yok. hamgi bölümden alacaksınız rapor
marryece Tugbaaslansener kadın doğumdan rapor alırsanız çalışabilir raporu bozuluyormuş başka branştan almanız gerek diye biliyorum hocam ona dikkat edin
madreysubebe madreysubebe Sömestr geçtikten sonra doktora gidip çalışamaz raporu alırsanız analık izninizden yemez
marryece madreysubebe yani toplamda 4 haftayı da (32-36 arasını yarıyıl tayılı de dahil )doğum sonrasına aktarabileceğim değil mi ?
omerimaskim Sömestir bitince 37ye kadar çalışır raporu alın, 37de ayrılın doğum izninizden yemez böylelikle