Yektek22 Kızlar Laboquick ovulasyon testi aldım yanında erken gebelik vardı ama kaset klasik gebelik koymuşlar. Yani Laboquick nornal kaset gebelik testi beklenen adet tarihinden kaç gün önce yapılır en erken hep erken gebelik kullandım kaset kullaadim hiç
Burcg Yektek22 ben adetime 2 gün kala bu testle öğrendim dün sabah 🌸daha önce yaptığımda negatifti ama erken test olmamasına rağmen 2 gün önceden ilk idrarla gösterdi pozitifi ,güvenilir bir test ama çok erken dönemde yapmayın bence
Cimcime30 ⅚ günde çıkartıyor erken test gbı oda hassas Bnde kullandım negatif çıktı hep hamıle degıldım zaten
Yektek22 Cimcime30 nasıl 5 6 günde adete 5 gün kala mı? Trendyolda satıcı erken gebelik kadar hassas olduğunu söylemiş ama burda da danışayım dedim
Burcg Kubrakaya34 ben gece yapınca çok silik çizgi çıkmıştı ama hemen çıkmmıştı kuruma mı diye düşünmüştüm ertesi gün sabah pozitifi gördüm bence kuruma olmuyor bu testte
Kubrakaya34 Burcg inşallah bende yaptım kuruma çizgisi gibi oldu fotoda belli olmuyor çekmedim o yüzden ama gördüm yani
Burcg Kubrakaya34 2 gün sonra falan tekrar yap bence bu marka sonuç neyse onu gösteriyor diyorlar hep ve gerçekten benim önceden yaptıklarımda hiç kuruma çizgisi bile çıkmamıştı 🫣
Burcg Kubrakaya34 fotoda çok net değil silik olduğu için muhtemelen ama çok hafif iz var gibi gördüm bunu ne zaman yaptınız
Merveemctgcl Kubrakaya34 bu test günlerce dursa da bende kuruma çıkarmadı gölge gibi bile yalancı çıkartmadı bence var hayırlı olsun
Ebruebos Kubrakaya34 var bence 🌸 ben geçen ay yaptım hiç kuruma çizgisi çıkmadı adet oldum. Ama bunda var.
Burcg Kubrakaya34 ben de aynı şeyi yaşadım pazartesi gece yaptım bir süre sonra silik oldu sonra bu testte kuruma olmuyor yazdığı için ertesi gün sabah ilk idrarda hızlı ve net bi şekilde çizgiyi gördüm daha önce beklesem bile silik bile çıkmamıştı hiç bence ilk idrarla cuma tekrar yap🌸🌸🌸