Anonim9090 Kızlar adetimden 6 gün önce 6 ocakta beta verdim 2 çıktı doktor gebelik yok dedi idrara bakıp kum veya taş döküyo olabilirsin diyerek karın tomografisi çekti 12 ocakta adetim 1 gün gecikince tekrar kan verdim beta 118 çıktı bugün tekrar beta vercem ama sizce tomografiden bi sıkıntı olur mu bi de bebeğim ne kadarlıktır son adetim 11 aralıktı
omerimaskim Merhaba, ben de bunu çok araştırmıştım. Doktorlar bu konuda bana ya hep ya hiç kuralı geçerlidir bir sıkıntı olursa bebek yaşayamaz düşer düşük olmazsa da bi problem olmaz demişti o dönem. Sağlıkla kavuşun yavrunuza inşallahh
Anonim9090 Evet bana acildeki doktor da her hamilelikte bir hakkınız var öyle düşünün dedi ama çok korktuğum için içim rahat etmedi çok teşekkür ederim, amin. Sizin bi sıkıntı oldu mu acaba?
Anonim9090 Şu an 36 haftalık hamileyim bi sıkıntı yok şimdilik ayrıntılıda falan da bi sorun çıkmamıştı @eymn33
Anonim9090 bebesever ilk başlarda tabiki yaşadım ama daha sonra doktorum bi sıkıntı olsa bebeği vücudun tutmayacağını söyledi her hamilelikte 1 hakkın oluyor bir daha yaptırmazsın dedi ultrasonlarımda da bi sorun çıkmayınca gayet rahattım o yüzden