Sergul1425 kızlar 34 haftalık hamileyim bugün kontrol de doktor içerde küçük bi kanama alanı var ama sorun edilecek bişey yok bebeğin kan akımı iyi dedi ama aklıma takıldı başına gelen var mı acaba
Namesiz6 Sergul1425 Yavrum orda toplanmış kan kendiliğinden dağılabilirde yada senden kan olarak da gelebilir.Kanaman olursa korkma diye bilgi vermiş.Endişe etme kese dışında görmüş demekki.
Bestmomnur Bende sürekli oldu . Kendini asla yorma kafana hiç takma . Şeytan aklına getirirse başka şeyle meşgul ol. Dua et. Hiç birsey olmaz Allahın izniyle
Sergul1425 Bestmomnur sizde de bu haftalarda olmuş muydu geçen hafta misafirim vardı biraz yoruldum ondan mı oldu acaba
Kbr777 Bende ilk öğrendiğim, kontrole gittiğim zamandan beri kanama alanı var en son küçülmeye başlamıştı şu an 9+6 inşallah bir an önce tamamen geçer progestan kullanıyorum bu yüzden
Sergul1425 Kbr777 ilk haftalar da olduğunu duymuştum da bnm gibi ileri haftalarda olması şaşırttı beni inşallah sizin de geçer sağlıklı bi gebeliğiniz olur
Kbr777 Sergul1425 inşallah çok teşekkür ederim çok geçmiş olsun çok dikkat edin sizde bana ani hareketlerden kaçınmamı söylemişti sizde dikkat edin 🙏🏻