Seyma120 27 haftalik gebeyim bebeğimin hareketlerini dünden beri göbek deligimin altında vajinama yakın hissediyorum normal mi. Yeni muayene oldum daha doktorum da hersey yolunda demişti
seyma0661 Seyma120 evet bende oralarda hissediyordum makat geliş olduğu için ayaklar aşağıdaydı vajinamdan çıkacak gibi oluyor bazen hatta geçenlerde çok afedersiniz ama kalça kısmında hissettim 🙈 31haftalık oldu arada yine oralarda hissederim sanırım pozisyonu değiştirmedi hala
S3lin8767 Seyma120 ay hamileligim boyunca vajinami tekmeledi benim velet son haftalardayim makat gelis hala vuruyor sipa cok garip bi his yolda yururken bile vajinanizda bisey hissetmek kucuk kucuk tekmeler atiyor ama zipliyorum yerimden.
mamaofgirls Seyma120 aynı haftalarımız bizimki de öyle aşka yukarı çıkmıyor leğen kemiklerimi itiyor bazen resmen inanılmaz aşağıda hissediyorum bende
peaceandlove Seyma120 benim hep öyleydi şimdi 31 haftalık olduk yukarda da hissediyorum ama bazen yine asagıda da hissettiğim oluyor korkmuştum ben de ama normalmiş kendinizi korkutmayın 🌸
Pelnztrk Normaldir canım hareket ederken baskı yapıyordur büyüdükçe zaten göbek deliğinin üst kısmına çıkıyor büyüyor doğuma yakın tekrar kanala iniyor
zynpknt Bende daha 22.haftada bildiğiniz özel bölgemde hiseediyordum detaylıda doktor siz öyle hissediyorsunuz o sürekli içerde harkeet ediyor farklı farklı hissedebilirsiniz dedi
Seyma120 Gerildim biraz da çıkmak istyor mu acaba diye de düşündüm daha yolumuz da uzun 27+1 iz daha. Ama bi Bn değilmişim Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla kuackalrimiza alalım inşallah 🌸
seyma0661 S3lin8767 kaç haftadan beri makat pozisyonda acabaaa bizimki 25.haftada baş gelişe dönmüştü ama 28.de tekrar makat’a döndü şuan hala o şekilde 31.haftadayız 😂
S3lin8767 seyma0661 hep boyleydi hic bas asagi pozisyona donmediki kizim24 de donmustu.ama bu hic donmedi.
mamaofgirls Seyma120 kızlarımda bu haftalarda yukarda hissederdim hep resmen kaburgalarımı sıkıstırırşardı bu da erkek diye mi bilmem hiç yukarı çıkmadı 🤣
mamaofgirls Seyma120 yaaa sağlıkla geldin 💖 bilmem ben erkek diye herhalde demiştim ama gerçekten herkesin her hamileliği çok farklı oluyor ya