Kardelennnsen RiRi22 vicdan azabından ağlaya ağlaya emzirip arkasından mama veriyorum 3 günde canım çıktı çok teşekkürler
Fundaaaa46 Kardelennnsen plastik meme ucları var emzirirken takıyorsun ondan kullanıyorum tavsiye ederim
Musilk-1 Kardelennnsen bende 22 yaşında ilk doğum yapmıştım bir haftayı bulur canının acısı geçer alışırsın canım anneyiz katlanmak zorundayız 🤍
Talentedmom Kardelennnsen gümüş kapaklardan alın çok iyi geliyormuş benim zamanımda yoktu ben de çok acı çekmiştim denemediğim şey kalmamıştı en son Hindistan cevizi yağı çok iyi gelmişti ama bebeğim emmeden önce silip öyle emziriyordum
rubeyyisarah Kardelennnsen tek tavsiyem streç film küçük kare kes ve her emzirmeden sonra meme ucunu streçle kapat bşrazda sütünü sık öyle kalsın. Ben bunu 3 ay hiç çıkarmadım çıkardığım an acıyordu
Yasmncm Kardelennnsen gümüş kapak al canım çok fayda görürsün hemen düzelir göğsün nemli kalacagi icin
Ssssserapppp Kardelennnsen hayırlı olsun canım gözün aydın 🌸 sağlıkla büyüt bebisini 🌼 ben gumus kapak kullandım en baştan beri hiç yara olmadı . Yara olduktan sonra ise yariyormu bilmiyorum ama bu bak istersen. Ben çok memnunum