Fkubraa Plesanta previa tanısı koyulan hamişlerim hep yatıyormusunuz yoksa yemeklerinizi vs yapıyormusunuz??🥲
Kadirbey19 Fkubraa ilk 1 hafta yatmıştım sonra dayanamadım kalkıp ise gitmeye başladım ayağımı uzatarak çalıştım, yemeğimi yaptım. 28-31 hafta arasinda da tekrar plasenta yukarı çıkabiliyor demişti bana doktorum gercekten de öyle olmuştu korkma canım insallah sağlıkla gelsin.
Melike1001 Fkubraa arkadaşım gelinlikçi de çalışıyordu ve tanı konuşmuştu hiçte bişey olmadı şükürler olsun kızı şubatta iki yaşına girecek
Fkubraa Kadirbey19 ay inşallah ya 13. Haftaya yeni girdim, 11+6 da söyledi, yatıyorum şuan gurbetteyim yemek yapanım yok eşimle halletmeye çalışıyoruz ama o da işte haliyle napıcam bilmiyorum kalksam yemeğimi yapsam korkuyorum yapmasam aç kalıyorum🥲😭
Kadirbey19 Fkubraa erken tespit etmişler, benimki 16. Haftada kanamayla belli olmuştu. Eyvah gitti bebek demiştim o kanı gördüğümde sabah uyandığımda. Beslenmen önemli yediklerin önemli ananas maydanoz, tarçın, hurma hic yeme
Fkubraa Kadirbey19 bizde kanamayla gittik ama öyle çok değildi, vajinal muayene ile belli oldu, teşekkür ederim sağolun🥲
Fkubraa Melike1001 gerçektenmi ya nette o kadar korkutucu şeyler yazıyorki insan yürümekten bile korkuyor😭 inşallah benimde çıkar🥹
Melike1001 Fkubraa net her zaman açıklayıcı veya gerçekçi olmuyor maalesef bende aynı hatayı yaptım başlarda ama 16. Hafta da bıraktım şimdi 25+3 üz çok daha rahatız hem kızım hem ben 🥰
Kadirbey19 Fkubraa erken gebelik dönemindesin hala bence dikkatli olmanda fayda var yemeğini yaparken sık sık otur dinlen.. biraz zaman geçir yatarken de ayaklarını yükseğe koyup yat.. fark göreceksin
Fkubraa Kadirbey19 evet evet öyle yapmaya gayret ediyorum 15. Haftada kontrolumuz var inşallah herşey yoluna girer🐣