Hcrndgn Kızlar fikirlerinizi ihtiyacım var eltim yeni eve taşındı ev hediyesi olarak ne alsam acaba aklıma birşey gelmiyorda şimdiden cevaplarınız için teşekkürler 🙏😊🌸
Minnakpopus Hcrndgn bütçe meselesi bu gibi durumlar. Yani öyle bi kahve fincanı seti falan ayarındamı yoksa kahve makinesi ayarında mı ?
Balbebek012 Hcrndgn karaca mobil indir ordan seç beğen al 😅😅 Bana şöyle güzel bir yatak örtüsü veya nevresim takımı gelse hiç yok demem valla veya çok güzel bardak pasta takımları var
Elis27 Hcrndgn bu tamamen sizin bütçeniz ile alakalı . Eğer değer bilen hak eden birisi ise altın ve yanında ihtiyacı olan birşey olabilir . Bizim burda genelde birinci derece yakınına altın götürülür.
seyma0661 Hcrndgn LCW’dan nevresim battaniye tarzı alınabilir mobil uygulamasında indirim var kahve fincanı, tatlı tabağı vs de olabilir yada direkt ona sorun özellikle bişeye ihtiyacı var mı diye benim eltilerim o şekilde sorarak almıştı
bengonca Balbebek012 Yemin ediyorum ben. Bunlara ek olarak bana havlu seti falan da gelebilir. Dolapta havlular nevresimler Burası benim yerim diye kavga ediyorlar ama beni yine de en çok mutlu eder. 😂😂
Hcrndgn Aydnkynk eltimde eksik birşey yokki kahve makinası da var bende bulamadığım için post açtım 😀
Mzzz Nevresim takımı kahve makinesi çayci kahvaltı seti avize flalan ihtiyaç ve bütçe meselesi bu liste uzar gider
Mzzz Hcrndgn valla insana çok lazım oluyor karaca da falan yatak örtüsü nevresim takımı şeklinde de satılıyordu bakabilirsiniz böyle şeylere
Talentedmom Hcrndgn benim hoşuma giden hediyeler bunlar görümcem doğum günümde yatak örtüsü seti aldı öyle birşey de olur
Alisde Hcrndgn ay bana guzel bi nevresim pike takımı gelse yada yatak örtüsü takımı harika olur cok severim ve epeyde kullanacagi birsey 🌸
Balbebek012 Hcrndgn muhteşem şeyler var karaca Rory serisine de bakabilirsin çay bardağı takımı harika