Baby_B Pasam-7937 canim benim son adetim 31 Mayis Doktorum 15 Haziran diye guncellemisti Güncellediginde 10.haftadaydim galiba. Suan 30+3 deyim bebegim 31 Mayis yani gercek son adetim ile uyumlu ilerliyor
saglikciaanne Pasam-7937 geç dollenme normal haftasına donmez . Düzeltilmiş adet tarihine göre gider gebelik mesela benim sat 20 Ekim ama geç dollenme olduğu için doktorum dsat göre 31 Ekim yaptı
AyeGlKarabulut Pasam-7937 benim küçük oğlumda bir hafta geri demişti de muhtemelen geç döllenme demişti 20 haftadan sonra ileriye gitti bence bebek gelişimiyle alakalı ya normale döner
Edizhr Pasam-7937 valla benim 11 Aralık sat ama yumurtalama 30 Aralık dün kan verdim beta 89 çıktı geç döllenme sanırım
bravo61 benim geç döllenme 2 hafta kadar :) 20 haftalık şu an normal haftasını yakalıyor mu bilmem de normal gelişimi haftalık kg vs
Edizhr bravo61 11 Aralık sat 30 Aralık yumurtlama dün kan verdim 89 çıkmış beta geç döllenme oluyor dimj
Edizhr Pasam-7937 ben gebelik uygulamalarına ymurtlama tarihimi giriyorum 2 hafta 1 günlük cikiyo normal adet tarihimle 4 hafta cikiyo
Pasam-7937 Edizhr iki hafta geriden gelio canım benim de öyle bakalım bu ayın sonunda gidince değişim varmı öğrenicem
Edizhr Pasam-7937 sağlıklı sıhhatli olsun inşallah da bende bu uygulamada yumurtlamaya göre 6. Haftada falan gideyim dedim birşey olmazsa Allah’ın izni ile