Sevgikelebegi777 Herkese merhaba 32+4 üz . Bebeğim henüz baş aşağı dönememiş. Sizin bebekleriniz kaçıncı haftada döndü acaba? En geç kaçıncı haftaya kadar baş aşağı dönmüş olması gerekir ? Ya da dönmesi için ne yapmam gerekir normal doğum istiyorum .
Merve-metin Sevgikelebegi777 28.haftada baş aşağı dönmüştü ama burada okuduğum kadarıyla bebeğin dönmesi için YouTube’da egzersiz videoları varmış onları yapabilirsin canım
myangelson Sevgikelebegi777 19. Haftadan beri bas aşağı 24. Haftada miydi ne zaman makata döndü sonra yine baş aşağı döndü hala öyle çıkmaya hazır bekliyor dayandı kapıya 🤦🏻♀️ 30+6 haftaligiz serklajliyim doğmasın diye uğraşıyoruz bizde 🥲 ama burada 36 haftada falan dönen de okumuştum sanki
Asi_07 Sevgikelebegi777 30 haftadan beri baş aşağı 38 haftalık oldum hala aynı dönmedi ama ben sezaryen doğum yapıcam dönmesi içinde herhangi birşy yapmadım bebekler karar veriyor bu duruma alan onların canları nasıl isterse o şekilde pozisyon alıyorlar son anda bile dönen bebek var sukuat hareketi öneriliyor ama işe yarıyor mu bilmiyorum
Aslaninannesi_ 33 haftalığım hala baş aşağı değil doktor canı isterse döner dedi bebek karar verecek nasıl doğmak istediğine dışarıdan bir müdahale yapma hele youtube egzersizi falan asla önermiyorum bebeğin kordonu boynuna dolanma ihtimali var dedi Allah korusun
Sevgikelebegi777 Ben kontrole gittim pozisyonu ile alakalı bir şey demedi bir 36 ol nst ye bağlayalım dedi ondan sonra zaten sık sık görüşeceğiz dedi