Bmoon Fundaaaa46 Normal canım emzirme hemşiresi demişti tek bir tarafımda sızlama yapıyordu süt çok olduğu için yetişemiyor bebek demişti yatarak emzir o göğsünü demişti diğerinde daha azdı. Hala da öyle sağım yapıyorum hep bir tarafımdan daha az çıkar
Balbebek012 Fundaaaa46 benim de öyleydi bebek iyice boşaltınca diğer göğsünü her demişti mesela sağ göğsümü emziriyordum 2 saat sonra bir daha ki emzirmede sağı bir daha verip iyice emziriyordum spnra ki emzirmede sol göğsümü verdim bu şekilde düzelttim
Fundaaaa46 Bmoon kaç haftalık oldunuz acaba suanda benim sağdan güzel gelmeye başladı şükür ama sol 10-20 ml anca daha bakalım
Bmoon Fundaaaa46 3 buçuk aylık şuan oğlum başlarda benim de öyledi sonradan artıyor kimisinin çok fazla artıyor kimisinin az benim az arttı ne yediysem çok artmadı hem mama hem anne sütü veriyorum
Fundaaaa46 Balbebek012 diğer göğsümden 20ml anca çıkıyor ya onu verince doymuyor bakalım deneyim bi ilk onunla başlayıp sonra sağa geçirsem ya da onu pompayla devam etsem bakalım deneyerek düzene sokarız inşallah
Fundaaaa46 Bmoon inşallah benim de artar gerçekten suan mama veriyorum ama emzirmek büyük rahatlık gerçekten mama yap ısıt sonra kendini pompayla sağ vs onu bekle zaten 3 saatte bir uyanıyorlar onları yapasıya insan iyice uykusuz kalıyor
portakalsekeri2 Benimde sağ göğsümde azalma vardı iki gündür ben fark eder etmez pompa ile sağım yaptım. Bakalım düzelir inşallah
Fundaaaa46 portakalsekeri2 nasıl farkettiniz acaba azalma olduğunu sağım yapmadan ben farkedemiyorum yeterince çıkıyormu diye
portakalsekeri2 Fundaaaa46 göğüslerimde ağrı ve şişlik oluyor dolunca sağ göğsümde iki gündür ne şişlik ne ağrı vardı. Bebek daha çabuk boşaltıyor birde öyle fark ettim. Ben hep süre tutarak emziriyorum