helloandhello Paylaştığımız postları silemiyor muyuz profilimizden bilen varsa yazabilir mi mesela bir soru sordum silmek istedim o soruyu soru sil diye bir bölüm yok veya bir fotoğraf paylaştım silemiyorum neden 🤭☹️🤔💬
Bmoon helloandhello Evet silinmiyor isim değişikliği de olmuyor değişik bence de silme düzenleme yapılabilse daha iyi olur
Gokturkmom_ helloandhello Sadece kişisel bilgi içeren(resim,isim vb) postlar silinmektedir.Silinmesini istediğiniz postun altında bulunan 3 noktadan bildirdiğiniz de incelenecektir 🌸
Mrvsmt2502 helloandhello bu forumun saçmalığı bu yazdıklarımız başkalrının işine yarayabilirmiş o yüzden silinmiyor. Profilimizi bile silemiyoruz. Kendi isteğimizle kayıt olduğumuz yazdığımız şeyleri kendimizde silebilmeliyiz bence
_725gm Mrvsmt2502 gerçekten çok saçma kaynana ile olan sorun kimin işine yariyacak veya ilgisiz aldatan koca gibi gibi uzar örnekleri 😂😂😂
helloandhello Mrvsmt2502 Bencede biraz daha düzenleme lazım silme olabilir düzenleme olabilir bir arka resim değişikliği bile fena olmaz 🤭💫 Mesela resim yükleme daha basit ve pratik yolla olabilir
helloandhello Bmoon kesinlikle kullanıcı adımı değiştiremiyorum istediğim gibi arka plan degişmiyor bence bir düzenleme gelde çok daha iyi uygulama çok fazla kullanıcısı var çünkü amaca yönelik olur 😌 Sayın moderatörler burdan duyurulur 📣