Beril16 Kızlar merhaba, Siparişler bazen geç gelebiliyor. Siz bebek odasını kaçıncı haftada aldınız 🌸🫶🏻
Meltemm21 Beril16 20. Haftada hazırlamıştım oğlumun odasını şuan 2 aylık oldu gündüz uykularını odasında yaptırıyorum
Aylaa123 Beril16 25 haftada felan odası tamamlanmıstı şimdi 2.5 aylık gece yanımda gündüz odasında yatırıyorum
Beril16 ErsBegAs Sizin düşüncenize saygı duyarım. Ama benim tercihim bebeğimin kıyafetlerinin, oyuncaklarının ve diğer esyalarinin düzenli bir şekilde odasında olması. Gece uykularımız fazla bölünürse eşimide çalıştığı için fazla rahatsız etmek istemiyorum. Bebek odasına geçerim diye düşünüyorum.
Mrvsmt2502 ErsBegAs hayır aksine çok mantıklı. Ben odasını ayırana kadar oda yapmadım sadece boş odam vardı oraya bir komodin aldım kıyafetlerini koymak için yatağı kendi yatağımın yanındaydı. Bencede erken kurmak gereksiz zaten kullanılmıyor
Aslaninannesi_ ErsBegAs bende düşünmüyorum 1 yaşına kadar yanımda beşikte yatacak sonra birşeyler yapacağım
ErsBegAs Beril16 Bir odam zaten var çift kişilik yatak misafir odasıudı orada şimdi bebiş eşyaları 🥲 ama onun odası şeklinde değil
Bmoon Beril16 24 haftalıkken buldum sipariş verdim bir ayı bulur dediler 2 haftada geldiler ve kurdular o anki yoğunluğa falan bağlı değişebiliyormuş erken bakmakta fayda var
Melikeakkc Beril16 benim bir odam komple boştu dolap almıştım 1,5 yaşındayken de oda yaptım. Oyuncaklar kitaplar flan
Yogurtlupilav Beril16 ilk çocuğumda 32. Haftamda hazırdı, 6 ay hiç kullanmadım 😄 Acelesi olmayan bir iş yükü o, doğumdan sonra seve beğene yaparım bebeğimle birlikte gezip..
Mavikizkaracocuk Bebegin gelişimi ve dünyaya alışması için en az 3 yaşına kadar yakınımda olmalı başka bir odaya yatırmayacagim nasılsa odayı bu nedenle gereksiz buluyorum sadece dolap aldık :) ne benim ne eşimin rahatı bebeğimin güvende hissetmesinden daha önemli değil