myangelson Prensess33 😅😅 benim o arada hiç adet yok o yüzden geç döllenme 😅 adet olmuş olsaydim farklı bir durum olurdu normal zamanda hamile kalmış sayılırdim 😅
momBg myangelson 4+0 da 115 beta değeri ile öğrenmişsiniz değer nasıl ilerledi benim de düşük çok korkuyorum
ikibaloglanannesi Oğlum(şu an 23 aylık)geç döllenme idi Öğrendiğimde beta 10 bindi Ama ultrasonda geç döllenme çıktı. Son adet tarihim 7 Mayıs 2022 iken doktorum onu 23 Mayıs 2022′ye çekti. Yani geç döllenme beta ile belli olmaz ultrason ve sat a bakılır. @Edizhr
Aleyzeee Edizhr aşkm beta hcg bakıyor doktor ben 3 kere kan verdim artışa baktı 3. Verdim kandan sonra 5 gün sonra gittik keseyi gördük
Edizhr ideemirel maşallah 🤲🏻çok.sukur bende Dr gitmek istiyorum ama beta 89,2 çıktı pazartesi daha küçük diyodum ama beta ya göre hafta belirlenmiyo diye okudum çok düşük olanlar var 4+4 falan diyenler valla bilmiyorum
ideemirel Edizhr evet, ben gecikmenin 10. Gününde falan öğrenmiştim 1 hafta sonra kese görmüştük hayırlısı olsun
Ela3466 Edizhr adet tarihimi geçti 2 gün sonra kan verdim yoktu doktor adet söktürücü önerdi ama ben kullanmadım 10. Gün yine olmadım gittim bı kadın doğum uzmanına oda kan aldırdı 240 çıkmıştı geç döllenme olmuş 🫶😊
Melikeyurtseven Edizhr ben 5. Gün gecikmeyle 100 ile öğrendim hala daha sonuca varamadık göremedik bebeği yarın gidicem
Edizhr Melikeyurtseven erken öğrenince öyle oluyor canım ben 6 haftalık 2 sene önce kürtaj oldum oda öyle kese yok dedi bebek yok dedi adet tarihin uyumlu değil dedi bi rayına oturamadan sonra kalp atışi yok dedi insalalh güzel haberler alırsın canım
Edizhr Melikeyurtseven kız bende yeni hamileyim vallahi niyetim üzmek değil yani erken öğrenince insan çok arada kalıyor ben kaç gündür uykusuzum kalp atışını falan duymak istiyorum inşallah içini ferah tut sağlıkla kucağımıza alalım Rabbimin izni ile 🤲🏻☺️☺️