Zeynepcey Merhaba Gögüs pompasi elektriklimi ya da manuelmi almaliyiz ? Ikisinide almalimiyiz? Ve marka model link önerirseniz çok mutlu olurum
SeverBurcu Zeynepcey çok araştırdım lansinoh manuel olanı aldım YouTube çok video izledim eğer memnun kalmazsam elektrikli alırım diye düşünüyorum
sehnazz000 Zeynepcey lansinoh aldım elektrikli ve çiftli olandan oğlumda kullandım sonra kaldırdım durduğu yerde bozulmuş şimdi tekrar alacağım ama şu giyilebilen olanlardan hem daha rahat
Busrarda_23 Ben baby mom un çiftli elektrikli göğüs pompasını aldım çok memnun kaldım o olmasaydı sütüm gelmezdi çünkü ilk zamanlar bebek emmeyi bilmiyor bunun sayesinde sütüm geldi
Uykusuzz_koala Busrarda_23 kuzu ya bende onun teklisini aldım. Daha doğmadı bebeğim oda benimkinin ikilisi oluyor sanırım
SeverBurcu Beyazmelekkk üçüncü doğumum olacak ne olur ne olmaz diye almak istedim kullanıcı yorumları da gayet güzeldi
Begumsen Bende lansinoh elektrikli almıştım fakat prize bağlılık gerekiyor bu da insanı yoruyor o sebeple eller serbest ve prize bağlı olunmayan bir model tercih etmenizi öneririm ben pişman oldum