Zeynepcey Merhaba park yatak önerinize ihtiyacım var🙏 elele markasını görüyorum trendyolda cok satılanlarda sonrasında kraft markasının kalitesini biliyorum lütfen detaylı marka model veya link atabılırmısınız?
Gizemnur1111 Seymanurkurt evet yatağı biraz ince gibi ama ayrı yatak almaya da gerek var mı bilemedim ya
Talentedmom Zeynepcey ben baby2go almıştım çok memnun kaldım ama şimdi sanırım anne yanı olarak çıkmış onu almak daha mantıklı
Yumakk 10 bin tl olan yoyko beşiği indirimde 4 bine kaptım ara ara indirim oluyor ve çok güzel eltimde elele var ona göre kumaşı vb çok kaliteli bi bakın bence
Srnis Yumakk bende gördüm lacivert rengi indirimde, el ele ve kanzdanda cok memnunlar ama yoyko gibi diye konuşuluyor hep siz hangi renk aldınız yoyko lacivertten emin olamadım sadece bir de yatak ne tercih ettiniz içine
gly_frkn Zeynepcey ben eleele madre qldim.uc yıldır oğlum kullaniyo çok memnunuz kaliteli tavsiye ederm
Ezomm09 Zeynepcey https://app.hb.biz/ax8MwyqgVATh Ben 3 hafta önce yoyko park yatak aldım hem anne yanı olarak daha kullanışlı geldi bana benim aldığım zaman fiyatı 3700 ü tl idi çok uygundu siz yine balın isterseniz