Gokturkmom_ Mues Ben direk internet sitesi üzerinden alışveriş yaptım .Hemen geldi ürünler, kalitesinden de memnunum 🤗
Bmoon Mues İnstagramdan değil Google yazıp kendi orijinal sitesinde çok şey aldım çok güzel instagrama güven olmaz kendi sitesinden alın
Mues Gokturkmom_ hımm bilmedğim için sormştm çnkü trendyolda ve kndi sitesinden fiyat farkı var ne olrk ürün aldnız
Mues Tutaste_ intagram derken kendi link ve kendi hesbı oluyo onu kast etmk istedım siz ordn alşveriş yaptnız mı
Bmoon Mues Geçen gün biri ebebek diye kandırılmış instagram reklamına tıklamış ebebek gibi site yapmışlar yeniyıl.yxz gibi bişey sitenin adı ebebek logusu koymuşlar dolandırılmış buna dikkat edin instagramda herşey orijinal hesap değil o yüzden yazayım dedim
Bmoon Mues Nova 3in1 beşik ve sallanır ana kucağı aldım çok memnunum şimdi de mama sandalyesini sipariş verdim inşallah güzel gelir bakalım
Gizemnur1111 Mues elele madre anne yanı beşik bi de kabin boy bebek arabası aldım 🌸henüz doğum olmadı ama kurduk güzel kullanışlı bence
Mues Bmoon haklısınız gerçkten çok çoğaldılar bu dolandırıcılar neye güvenicegmize şaşrdık artık ondan burdan sorayım dedim güvenilir mi diye
Bmoon Mues Teşekkür ederim inşallah sizinki de istediğiniz gibi gelir genel anlamda ürünleri güzel eksik parça gelmişti minik vida gibi bişeyi ulaştık onu sonra tekrar yolladılar sıkıntı yaşamazsınız orijinal sitesinden alın mutlaka
ebusfdn Bende kendi sitesinden beşik aldım, ben alınca arkadaşım da aldı. Hemen geldi. Kaliteliydi. Daha kullanmadım doğum da inşallah kendi sitesine üye olup aldım
Mues Bmoon inşaallah tşk edrim evet genel yorumlar öyle güzel ilgıliler diye kendi sitesınden alıcm inşaallah ama kendi sitesi orjınali hangisi nerden anlıcm googlede yazınca çkıyo mu hemen