Kayrakusum_0 Adetime 1 hafta var kızlar bugün sabah ilk idrarla test yaptım siz de silik çizgiyi görüyor musunuz
rabiayy Kayrakusum_0 evet canım görünüyor. Hem regl e daha var♥️🌸🤩 sağlıkla gelsin inşallah. Ovulasyon takibi yaptın mı kaçıncı gün yumurtlamıştın
Bsra_blc Kayrakusum_0 Hayirli olsun canim benim de adetime 6 güne kala testim böyle cikmişti kan verdim 26,6 cikmişti o zaman daha çok küçüktü 3 haftalik bişry şuan 11 haftaliğiz çok şükür 🥰
rabiayy Kayrakusum_0 kan vermek için gecikmeni bekle canım. Beta takibi yapmak çok yoruyor psikolojik olarak. Daha çok yeni gibi duruyor çünkü
Kayrakusum_0 rabiayy yaptık canım ama Ovülasyon ilk defa yaptığım için tam emin olamadım eşim artımedin almış bilmeden o da yanlış çıkarıyor diye emin olamadım ama hep değerlendirdim o günlerimi
Kayrakusum_0 rabiayy softec diye bir marka geçen ay da bundan yapmıştım telefonuma kaydetmişim hiç çizgi falan çıkmamış zaten sonrasında adet oldum
rabiayy Kayrakusum_0 evet bende de öyle oldu, kendimden biliyorum. Çok yorucu oluyor kesinlikle. Psikolojik olarak da yoruluyorsun
Hizliveofkeli Evet çizgi var ama benim testlere güvenim kalmadı bir kaç farklı marka ile teyit edin 🌸