defnekusum Az önce sarı renk kustum ve arkasında ciddi şekilde acı iğrenç bir tat oluştu geçen hafta da 2 3 gün sarı kusmuştum ama böyle değildi şindikinin rengi tam sarı ve kıvamı biraz koyuydu ilk gebeliğim korktum bir şey olmaz değil mi
Glsm-ktl1 defnekusum olmaz canım ben 3 aydan fazla bu şekilde kustum hatta sabahları safrayı çıkarmadan asla bi şey yiyemiyordum ve bende çok korkmuştum doktoruma sorduğumda çok normal olduğunu hatta bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir bu demişti gönlünü ferah tut💙
richgirl10 defnekusum korkma canım, sarı kustum hatta sonrasında yeşil bile kustum koşa koşa dr a gittim, fazla kustuğum için safra çıkıyormuş artık. Serum takmışlardı çok rahatlattı. Dr a gidebilirsin yinede bir serum için.
Deleted33000 Glsm-ktl1 ay ozaman benim bebek fazla sağlıklı 15+4 um her sabah o safrayı kusmasam akşama kadar ızdırap çekiyorum resmen 😅😅😅😅😅
bengonca Safra çıkartıyorsun. Korkma 12. Haftaya kadar özellikle sabahları olur. O yapışlıklık görüntüsü de muhtemelen balgamdır. Hepimiz geçtik o yoldan. Geçici bişe merak etme
Glsm-ktl1 Deleted33000 bende öyleydim asla bi şey yiyemezdim çok şükür geçti bebişte iyi inşallah sizinkide öyledir😂
Deleted33000 Glsm-ktl1 benim doğuma kadar devam eder diye düşünüyorum çünkü ilk çocukta(oğlumda) öyleydim ama kızımda bukadar degildim
Glsm-ktl1 Deleted33000 bizim cinsiyetimizde erkek ben kızlarda olur diye düşünüyordum ama erkek anneleri de çok yaşıyormuş kaç haftalıksınız