Sahra25 heeybenek ay valla çok sıktım canımı aptal hemşire bide bana demesin mi başkasıyla karıştırıp siz sağlıksız gebelik yaşıyormuşsunuz diye bi sinirlerim bozuldu sonra toparlamaya çalıştı falan dedim benim öyle bi durumum yok bi dünya laf anlattım yani sağlık ocakları tahmin ettiğim gibi gerçekten çok kötüymüş hiç haz almadım
heeybenek Sahra25 aynen öyle sağlık ocakları tam rezillik ilk haftalarımda bebek daha gözükmeden bana da çok sevinme belki dış gebeliktir dediler çok üzülmüştüm sevinemedim çok kulak asma dediklerine
Sahra25 heeybenek internetten baktım nabız 120 üstü gösterdiğinde o doppler cihazında bebeğin yaşadığı anlamına geliyormuş tabi doğrusunu rabbim bilir.. eşime dedim gitsek mi diye ama evham yapıyorsun diyor
heeybenek Sahra25 Bencede bak yüreğini ferah tut inanki yaptığımız evham bebeklerimizi üzüyor hem biz üzülüyoruz gayet iyidir bebiş inşallah sağlıklıca hayırlısıyla kucaklarımıza alırız ❤️
zynpknt Benim kalp atışını 18 de bile zor duydular ordaki aletle ya hiç canınızı sıkmayın ilk haftalarda kadın doğum doktoru bile arayıp buluyor kalp kısmını onların aletleri o kadar hassas değil içinizi ferah tutun🥰🥰