Rumeysaeliz Bugün tam 27+0 olduk kızlar çok şükür nasıl gidiyor hamislik hazırlıklar nasıl gidiyor ben henüz başlamadım 🤭
Buraksmama Rumeysaeliz 1haftam kaldı ya ama korkuyorum şimdiden nefes nefese kalıyorum agirlastim. Bel ağrısı mide yanması yasicam diye korkuyorum sizde durumlar nasıl🤗
MUCIZEMM__ Rumeysaeliz 3 gün sonra 3. Trimestere giriş yapıyorum 🥲 ufak tefek biletler almaya başladım Ek olarak 3 gündür karnımda kramplar var zorluyor beni bakalım
Baby_B Rumeysaeliz 3 trimestera daha dun girmis gibiyim ama 30+3 deyiz😁 Hazirliklarinizi tamamlayin derim Sonra agirlasiyorsunuz Ben o haftalarda kiizmin kiyafetlerini yikayip ütüleyip yerlestirmistim
Nurcikeles Rumeysaeliz 27+4 düm hamileliğimin ilk aylarına şükür ediyorum en zor dönem bu galiba kasılmalarımı desem bel ağrısına uyamamakmı desem diyetimi desem 😂😂
Rumeysaeliz S_Seda00 maşallah bende sadece biberon ve emzik aldım başka bişey yok baslayacam inşallah 😄
Rumeysaeliz Buraksmama bende mide yanması oluyor ama çok aşırı değil onun haricinde bel ağrısı ve halsizlik başladı ama buna şükür 🥰
Rumeysaeliz MUCIZEMM__ sağlıkla gelsin minik benim de ara ara karnım sertleşiyor ve tuvalet hissi geliyor kontrolüm 20 ocakta doktoruma soracağım ❤️
Rumeysaeliz Baby_B maşallah başlayacağım bende inşallah alışverişe biberon emzik dışında bişey yok ortada 😄❤️
Rumeysaeliz Nurcikeles bende de ara ara 2,3 haftadır karnım aniden sertleşiyor ve tuvalet hissi geliyor ilk gebeliğimde böyle bişey olmamıştı bu haftalarda
arbukerva Nurcikeles kasılmaları gün içinde kaç kez yaşıyorsunuz acaba ve doktorunuz bu duruma normal diyor mu?
Baby_B Rumeysaeliz hepsi hemen alinir zaten Ama agirlasinca zor oluyor Hamile kaldigim kilodan 3 kilo fazlayim sadece suan ama vucut göbekten dolayi agirlasiyor
3prensAnnesi_ Rumeysaeliz keşke sadece mide yanması bel ağrısı tuvalete sıkışma olsa sıkıntım, 28+3 şekerim yüksek yiyemiyorsun canın istiyor yeyince daha kötü oluyorsun yükseliyor bebeğim için endişe ediyorum..dardayım 😭
Minikkalp04 Bende Allah’ın izniyle yarın 27+0 oluyorum benimde hazırlıklar başladı beşik filan sipariş edildi
Tazeanne74 Rumeysaeliz 29+4 selamlar 🤰biz hemen hemen bitirdik sadece kıyafetler ütülenecek sabırsızlıkla kızımıza kavuşmayı bekliyoruz🥰🌸🦋
Tazeanne74 Rumeysaeliz sağol canım benim rabbim hepimizin evlatlarını sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin 🥰