Sevimaltnn Kızlar cinsiyet partisi yapmak istiyorum kendi aramızda abartmadan anı kalması için önerileriniz nelerdir çok kararsız kaldım sahilde yapmak istedim ama havalar çok soğuk bilemedim nasıl yapabilirz siz nasıl yaptınız🤭❤️
Kpd Sevimaltnn bende yeşillik alanda cinsiyet pastası ile kendi aramızda yapmak istiyorum ama hava çok soğuk eve dönücem sanırım süsleme vs alıp :/
gezentianne Sevimaltnn İlkinde eşim de ben de basket oynamayı seviyoruz diye en yakın arkadasm doktordan cinsiyeti öğrendi basket filesi içerisinde süsler yerleştirdi.Yakın arkdslarımızla sitede sahada basket atarak öğrendik😆 Sonra da piknik gibi yiyip içtik.. Düşen tüller ve süslerle fotoğraflar çektik. İkincide yapmadım keşke yapsa mıydım diyorm bazen🥹
hilalccc Ben evde yaptım gözleri bağlayıp parmak boyasıyla üstlerimizi boyuyoruz ya sonra ekranı siyah beyaz yapiyoruz görmüssunüzdür belki doktora yazdırıp zarfa koydum arkadaşıma verdim boyayı iki renk almıştım öyle yaptık yani basit sakin bı ortamda ☺️
Sevimaltnn hilalccc evet o şekildede çok güzel oluyor hem kıyafetlerde hatıra kalmış oluyor zaten üç tane var aklımda kararsız olduğum balon cinsiyet tüpü ve pastayı kesiyorlarya sade bir şekilde içinden pembe çıkarsa kız erkek çıkarsa erkek oluyor bunların arasındaydım bende😁😁🥰
hilalccc Bulunduğunuz yerde kar varsa kar manzaralı bı yerde cinsiyet tüpleri var onlarla da güzel olur
Sevimaltnn gezentianne aaa çok değişik olmuş sizinki duymamıştım ne güzel anı kalıyor bebişlerimizede🥰🥰