YaseminBatrk Kızlar 35 haftalık hamileyim ve gece 1 kere wc kalkayım sonrasından uykuya dalmam çok zor oluyor ya da uyuyamıyorum . Var mı benim gibi olan ne yapıyor böyle olunca
Aygulcan Bende öyleyim maalesef canim . 3.5 gibi yattim 6.5 da kalktim hala uyku yok.s bende 36 + 2 yim.s
YaseminBatrk Aygulcan bebek toplanıyor bi tarafa yatakta dönemiyor da insan uyuyamıyor da değişik birşey ya .sizin bebeğiniz döndü mü ters mi yoksa
Aygulcan Benim bebeğim de ayni sekilde sağ tarafa toplanıyor ve nefes dahi aldirmiyor.s benim 32. Haftada falan doğum kanalina döndü bebişim . Karnim falanda indi artik
CerenAlya Aygulcan Bana da birçok kişi karnın inmiş dedi. Bariz bir şekilde belli oluyor mu karnın aşağıya doğru inmesi?
YaseminBatrk CerenAlya Benim de çocuk aşağıya indiğinde karnım inmişti çok tuhaf bir duygu ama şimdi bebeğimi gene yukarıya çıkmış ters duruyor kereta karnım kocaman ağzıma geliyor neredeyse 🤧
Aygulcan CerenAlya ben anlamadim ama etrafimdakiler ve doktorum oyle doyledi . Anlamak icinde gogus altindan 4 parmak asagiya inmis olmasi gerekiyomus canim bu şekilde test edebilirsin. 😊
CerenAlya Aygulcan YaseminBatrk Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin canlar, tabii herşeyden önce sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin Rabbim. Bir avazda kurtuluruz inşallah 🙏🏻🤰🏻