Xiremmx Kızlar şimdi Ovulasyon testinde yumurtlama pik gördüm dün bugünde hala yüksek koyu çizgi çıktı sorum şu yumurta olgunlaştı acaba çatlamama gibi bir durum söz konusu oluyor olabilir mi? Pcos olduğu için çatlamama gibi sıkıntı olabilir mi?
vilanelle Xiremmx selam canım demek ki çatlamamış, evet pcosların bazen çatlamıyo zaten o yüzden çatlama iğnesi vs olunuyo ama ben de pcosum benimki çatlıyor, değişiyo yani takip et bikaç gün
Birmucize17 Xiremmx pcos olunca zaten ovulasyon testi yapmayın diyor doktorlar normalde bile yumurtanın çatladığı anlamına gelmiyor o testlerin koyulaşmış olması böyle takipler ultrasonla yapılıyor
Xiremmx @vilanelle merhaba canım yumurtlama pik gördüm bu ay ilk defa daha öncede takip yapmıştım bu ay doktorum klomene başlatmıştı tekrardan bir takip yapayım dedim yani yumurtlama var çatlamada olur mu ki acaba diyorum çok düşünüyorum 😐
vilanelle Xiremmx olabilir neden olmasın, ben burda dedikleri gibi 2-3 havuç yedim hemen çatladı sen de dene:)
Xiremmx @Birmucize17 ya en son kontrole gittiğimde yumurtan büyümüş dedi rahimde düzelmiş dedi sağlıklı bir çatlama olucağını düşünüyorum çatlatma iğnesi vurmayacağım bu ay dedi ovulasyonda da pik görünce bugün de hala devam ediyor acaba yumurta çatlamadı mı ki diye düşünüyorum bir yazayım dedim
Birmucize17 Xiremmx bazen çatlamayıp kiste dönüşebiliyormuş sonra adetle atılıyormuş bir dana çağırmadı mı sizi çatlayıp çatlamadığına bakmak için