Gokturkmom_ a-b1 Karnının doyduğuna emin misiniz peki benim oğlum doymadığı zaman asla gözünü kapatmıyor
a-b1 Gokturkmom_ Evet ondan da eminim🥲3 günlükken sarılık oldu, yoğun bakıma aldılar, emiyordu o zamana kadar hala da emiyo aslında ama ne kadar içtiğini bilmek için biberona başlamıştım. 2 3 saatte bir doktorun önerdiği şekilde içiyo sütünü
bengonca a-b1 o kadar hızlı geçiyor ki.. bana da söylüyorlardı inanmıyordum. Şimdi haftada 2 gün kızlarım uyuyunca eşimle bebeklik fotoğraflarına bakıp ağlıyoruz. Sanki şuan koca kız oldular gibi davranıyoruz. Daha 15 aylıklar. 😂😂 büyüdüklerinde bu günlerin en kolay olduğunu anlayacaksın. 🎉🎉🎉 sakin kalmaya çalış. Muhtemelen senden yorgunsun. Yanında destek olan kimse var mı? Bir çarşıya markete çık hava al. Çok iyi gelecek
a-b1 bengonca ayyy ne güzel inşallah bizde şu anki hallerini özleriz büyütüpte🥲Maalesef tek bakıyorum dışarı da çıkamıyorum haliyle, tam toparlanamadım doğumdan sonra 🥲
anneolmakneguzel_ a-b1 elbet uyur dene bşyler canım, ama kucak birzaman sonra psikopata bağlamıştım 😂 daha minicik alıştırırsın
a-b1 anneolmakneguzel_ büyüyünce kucak çok zor olur ama şimdi mecburen öyle uyuttuğum da oluyo 🥲Bakalım neler olacak 🫠