Betul_ksa42 Kızlar 32+6 yım ve geçmeyen artık ağrısının bütün yüzüme yayildigi bir diş ağrısı yaşıyorum devlet hicbisey yapamayacağını söyledi burda baktığımda postlara özel de tedavisi yapılıyormuş sanırım her özel yaparmi haftam sıkıntı olurmu
Deroli Betul_ksa42 çok geçmiş olsun. Ben de 31.haftamda diş çektirmek zorunda kaldım. Öncesinde apse için 1 hafta augmentin kullandım. Hepsi doktorum onaylı oldu. Apsem çok sertleştiği için kökünü görmek istediklerinden kurşun yelekle röntgende çekildi. Hepsi mümkün yani.
Betul_ksa42 Şuanda kadın doğum doktoruna görüşmeye gidiyorum onaylı kağıt vermesi için umarım verir sizde nasıl ilerledi surec
Kubra0000 Eşim genelde dediğiniz gibi bu tür bir belge aldıktan sonra hastalara bakıyor ve genelde yaptığı işlemler hafifletici işlemler, geçici çözümler hamileyken tam tedavi uygulamak zor çünkü
Betul_ksa42 Kubra0000 yüzüme yayılmış durumda ağrı dilimde flan zorluk hissediyorum bu denli ağrıması normal midir
Betul_ksa42 AnayimBenAna_ yapıldı canım özele gittim bir diş çekimi birde kanal tedavisi uygulandı 8. Ayda yapılabilir kadın doğum onayıyla dedi sukur bı sıkıntı şuanda yok
Betul_ksa42 Deroli geldim baklm doktora umarım işlem yapılır bende ragatlarim canım çünkü perişan oldum yani