Pszge valla ankaraya göndercem dedi 750 TL ona verdik kürtaja 1600 verdik her gittiğimizde ilaç yazardı muayanede dahil her ay 250 300 sürekli cebimizden para çıkardı başka doktorlara giden arkadaşlarıma soruyorum ne parası bu ilacı git sağlık ocağına yazdır ücret ödeme fala diyorlarmış filizin yazdığı çoğu ilacı sağlık ocağı yazmıyor gidip paranla alman lazım yok kist var hapla eritelim neden sürekli hap çoğu doktorda bu kadar önemli büyük bir kist değil saten hamile kaldığında doğumda gidecek diye söylüyor bu yaptırdığım testleri devletin karşılamadığını söyledi araştırma hastanesi 2. Yada 3. Kayıptan sonra yapıyor kan pıhtılaşma testini ve 530 TL ücret istediler filiz hanım a sorduk dışarıda ne kadar yaptırabilir 3000 4000 civarı dedi o kadar iyi bir doktor olsaydı o kadar cebimizden para çıkarmak yerine bize yardımcı olmayı tercih ederdi amacım doktoru kötülemek değil ama bu şekilde yapmaması lazımdı filiz hanım rahmimin ters olduğunu dahi söylemedi bana ama bu doktor senin rahmin ters o yüzdende adet olurken belin kasığın ağrıya bilir dedi aynen de öyle iş ama ama bayan doktor bana bunları dahi söylemedi paramı aldı o kadar