Yisimin Kızlar saat gecenin 3 ünde uyandım ve saat 5 şuan açlıktan uyuyamıyorum normal mi yani buuu? 28 haftalık hamileyim. Ve son zamanlarda sürekli olmaya başladı. Bi insan acıktı diye uyanır mı? Öneri pleaseeee
BusrAsil2019 Yisimin bende öyleyim 5 dk önce mutfağa gittim ve geri geldim karnım aç ve midem gurulduyor. Mesela güzel bir tost fena olmadı😒 Bu ara da hamilelikten ziyade dolunayın etkisi doymak bilmemek sürekli yemek yeme ihtiyacı bir kaç gün sürecekmiş 🥰
Yisimin Fatmaacylnn uykundan uyanıcak kadar acıkıyo musun? Ve doymuyorum dünyayı yedim gece gece ama doymadm halaaa 🤣🤣🤣
Fatmaacylnn Yisimin evet gerçekten öyle oluyor resmen karnım gucurduyor böyle bi halsiz oluyorum sonra bişeyler yiyince düzeliyorum ama aklım yiyemediklerimde kalıyor acaba onu da mı yeseydim diye😄 şükür ki az kaldı benim😄
Fatmaacylnn Yisimin sizin de baya olmuş 🥰36+5 haftalığız artık bundan sonra ne zaman gelirse bakalım 😄
Fatmaacylnn Yisimin hastane çantamı hazırladım kıyafetleri de tamam sadece beşiğini kurmak kaldı oda anne yanı olduğu için acele etmiyorum kurulumu kolay diye😄 siz ne yaptınız
Yisimin Fatmaacylnn ben bu hafta kıyafet yıkıycam hastane çantasını hazırlıycsmmama kendimie bi şey almadım daha ne önerirsin
Fatmaacylnn Yisimin doğumdan sonra genelde üşüdüm diyenler oluyor ama sizin ki bahara doğruymuş bence bi ince bide mevsimlik pijama tarzı alırsanız daha iyi olur gibi 🥰
Fatmaacylnn Yisimin kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz o tarz bişey alın ben fermuarlı alt üst eşofman takımlarından aldım emzirirken daha kolay olur diye hemde gündelik hayatta da giyilir rahat olur diye düşündüm