Kızlar selam ❤️ Biraz uzun olabilir çünkü nerden başlıycağımı bilemedim şuan ama baştan anlatıyım bana yardım edinnnn ❤️ Kızlar benim adetime 12 gün vardı hiç bir belirti yoktu ben öylesine test yaptım silik çizgi çıktı sonra ben bir heycanlan gittim bi kaç test daha aldım farklı markalardan ve hepsinde silik çizgi çıktı daha sonra dedim bu böyle olmıycak kan veriyim kan verdim 0-5 arası değer çıktı yani hamile değilim şimdi ise adetim 3-4 gün gecikti biraz utanıyorum utana sıkıla yazıyorum bunu ama dün eşimle birlikte olduktan sonra kan geldi aşırı aşırı açık renkteydi ve bi kaç saat o açıklıkta geldi daha sonra banyo yaptım ve bidahada gelmedi adet dönemim olduğu için ben dedim ki heralde adet oldum zaten gecikmişti birliktede olunca açtık yolları 😂 Ama şuan bir damla bile ne leke nede kan yok sizce bu durumda ben hamilemiyim? Gören yazsın yardım etsin bana bişey söylesin bu belirsizlik beni öldürücek kan vermem lazım biliyorum ama negatifi görmek çok zor geliyo artık bana sıkıldım bu durumdan 🥲🥲🥲🥲