7 ay önce doğum yaptım. Medipol Bahçelievler’de necla hanım yaptırdı doğumumu. Muayenelerde iyiydi, sakin ve pozitif. Ama doğumdan memnun kalmadım maalesef. İlk doğumumdan sonra baş ağrısı haricinde hiçbir acı ağrı hissetmediğim halde bu 2.doğumdan sonra evde acıdan ağlayarak ve iki büklüm gezdim. Kontrole gittim, hiçbir sorun yok dedi ama dayanılmaz acılar çektim resmen dikiş yerimden. Doğum öncesi normal kontrole gittiğimde nstde sancım çıktı, açılmam başladığı için acilen sezaryene aldı. Acı eşiğin çok yüksek, sancıyı hissetmemişsin, açılmaya bakmak için yaptığım muayenede de hiç gıkın çıkmadı, millet acıdan bağırıyor demişti. Ona rağmen böyle olduysam bi de acı eşiğim düşük olsa doğum sonrası halim ne olurdu bilemiyorum 🤦🏻♀️
Bir de doğum öncesi kontrollerde bekleme süreleri çok uzun. Ortalama 1 saat civarı beklemek gerekiyor. Nst zamanım geldiğinde onda da birkaç kez sıra beklemek zorunda kaldım.
Onun dışında doğumdan sonra 2 gece kaldım, hastene iyiydi, hasta bakıcı ve hemşireler gayet iyi be ilgiliydi.
Bu arada necla hanım ssvd yaptırmıyor. Bana zaten sezaryen günü vermişti. Ama öncesinde sancı ve açılma başladığı için ssvd deneyip deneyemeyeceğimizi sordum ve asla öyle bir riske girmeyeceğini söyledi. Normalde de desteklemiyormuş yani. Sanırım orada Asiye hanım yaptırıyor sadece