Gul616161 Kızlar asla uyuyamıyorum. Hızursuz bacak sendromu sarmış durumda bir yandan mide yanması bir yandan dönememek. Uykuyu o kadar sevıyorumki ancak sabah dalabiliyorum. Benim gibi olsn varmı
tomrisinaannesi Gul616161 35+3 ciğer geliştirici iğne oldum kalçam yanıyor üstüne midem üstüne rahim kasılmalarım artık gece olsun istemiyorum zulüm haline dönüştü
Tsknaltunts Gul616161 35+1 son günlerde aşırı huzursuz bacak sendromu var çok kötü bişey uykum var ama uyuyamıyorum 😕 karnım çok büyüdü zor nefes alıyorum ayakta çok duramıyorum ilk gebeliğimde böyle değildim….
Busranurinc @Gul616161 Haftadayım bacaklarım berbat şekilde ağrıyor benimde uykuya aşığım aşırı derecede seviyorum ama ağrı bitiriyor beni rabbim yardımcımız olsun inşallah 🥹❤️❤️
tubavarlikk Gul616161 uykusuzluğa daha bebek doğmadan alıştım sayılır , artık kabullendim 😅🥲 mide yanması bel ağrısı kasılma , dön dön dur
Zaxhra Gul616161 39 cu haftadayız bel agrısı karın ağrısı beni öldürüyor ha bide üstüne mide yanması dayanılacak gibi değil uyuyamıyorum😞
Tgb_smh Gul616161 Ben 27. Haftadayım kasık ve sanki böyle içim ağrıyor gibi bir ağrı oluyor normal mi bu ilk gebeliğim rahim büyüdüğü için flan demiş çoğu kişi de yatakta dönerken bile rahatsız ediyor bu durum