Ezgi2301 Lucyprettywoman kıyafet kısmı bende biraz şüpheli yaparsam kesinlikle tam tıkır ama bi dağılırsa toplayana kadar maalesef benimki biraz dağınık kalır 😂ama temizliğim çok detaylı 2 güne dip köşe yoruyor ama değiyor
Lucyprettywoman Ezgi2301 eline sağlık:) az önce tüm gardrobu aşağı indirdim yarıda enerjim bitti yatmaya geçtim 🤣🤣🤣
Lucyprettywoman Pamuk evett🤓 içim rahatladı ya şeye bir ben mi deli oluyorum yanlış koparılmış tuvalet kağıdı ve Selpak havlular 😤
Pamuk Ezgi2301 Evet ya ne dese sinir basiyor.Oysa ki huyumu bilir hep beni mutlu etmeye çalışır.Surekli gerginim.
Ezgi2301 Lucyprettywoman bak bu da var bende soğudum mu işten bile soğuyorum tam tıkır iş yaparken araya bişey girince diğer işleri yapmayı kesinlikle canım istemiyor
Lucyprettywoman Pamuk 😆 ya etrafımda hiç başak arkadaşım olmadığını farkettim 🥹 duygulandım @Ezgi2301 arkadaş olabilir miyiz 🥲
Pamuk Lucyprettywoman Biz senle şu an bir yerde takiplesiyoruz.Ama bu platformda yasak sosyal medya yönlendirmesi.Bul bakalım beni😅😅
aslaninannesi7 Lucyprettywoman burcumun bütün özellikleri bir arada toplandığı için ben pek sevemiyorum ya 😌