eylul_08 Ark gerçekten başım ağrıdı akşamdan beri 😀 yerleşmemi, regl habercisimi anlamadım. Ama daha regle beş gün var ne diyosun bu işe..
Ark eylul_08 geçen ay benim şaşmayan reglim 3 gün erken geldi inan bişey diyemiyorum inşallah gönlümuźden geçendir
MujganisMom eylul_08 Yaa olsun kötü düşünmeyelim üzülmeyelim ya bende hamile olacağımı düşünmüyorum bu ay malesef hiçbir belirti yok çünkü daha beş gün var zaten. 😕
2moomm MujganisMom aynen doğru söylüyorsunuz ve düşünmekten her regl yaklaşınca acaba oldu mu diye beklemekten yıprandım psikolojik olarak Rabbim hayırlısını tez vakitte nasip etsin inşallah hepimize
MujganisMom 2moomm Amin Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın güzel haberlerle gelelim buraya inşallah. 🧡
ozgerbas bat 20 erken gebelik yaptım böyle çıkttı kızlar ne diyosunuz ? 
MujganisMom eylul_08 Ya böyle söyleyince bile değişik hissediyorum kendimi çok mutlu oluyorum ama işte hiç ümidim yok ya ne olacak böyle bilmiyorum inan.
Busra779 Eco111 sizin var mı belirti acaba.benim 22 si.bugün âdet ağrısı gibi ağrı oldu gelecek gibi adetim 😞
M00000 Benim bat 20 di olmadım 17 sinde erken gebelik yaptım ama negatif, yarın öğlene kadar olmazsam test yapacağım tekrar
M00000 Evet Yapmıştım negatifti maalesef regl oldum inşallah bu ay da 18 de test yapmaya başlayacağım bat 22 :))
Esmasin eylul_08 bat 14 Şubat rahim filmi çekildi bekliyorum bakalım inşallah güzel sonuç alırız hepimiz